Μπάσκετ: Τρίτο το Λαύριο, «πολυβόλο» ο ΜακΦέιντεν

Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 19:16
UPD:19:23
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Μετά τον ΠΑΟΚ, το Λαύριο νίκησε και τον ΓΣΛ Φάρο, περνώντας νικηφόρα από τη Λάρισα, με 87-80, για την 11η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. 

Λαμπ και Μουρ σημείωσαν από 16 πόντους για τους νικητές που αναρριχήθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 νίκες - 3 ήττες, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τα 47 ριμπάουντ που μάζεψαν, ενώ ο Νώντας Παπαντωνίου είχε 25 πόντους, με 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Την τέταρτη  νίκη πανηγύρισε η Κύμη, έστω κι αν χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο, για να κάμψει την αντίσταση του Κολοσσού Ρόδου στη Χαλκίδα.

Ο Θάντους ΜακΦέιντεν ήταν ο «ήρωας» της ομάδας της Εύβοιας, αφού σημείωσε 42 πόντους (!), ενώ για τον Κολοσσό, που έχασε για έκτη φορά, πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Μάρβιν Τζόουνς με 22 πόντους.

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Άρης περνώντας νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, 87-81, απέναντι στον ουραγό Πανιώνιο, έχοντας πρωταγωνιστή τον Μποχωρίδη με 27 πόντους.

Στη ζώνη του υποβιβασμού παρέμειναν τα Τρίκαλα, καθώς ηττήθηκαν στην έδρα τους με 76-86 από το Ρέθυμνο.

Η επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη (6π.) στην αγωνιστική δράση, μετά από 21 μήνες, ήταν η ευχάριστη είδηση της αναμέτρησης, αλλά δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για τους Θεσσαλούς που μετρούν 2 νίκες - 9 ήττες. 

Αντίθετα, η ομάδα του Ρεθύμνου έφτασε στις πέντε νίκες στη φετινή διοργάνωση, χάρις (και) στους 28 πόντους και τις 9 ασίστ του Στέφαν Μούντι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις