Super League: Φινάλε με ντέρμπι κορυφής

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 10:48
UPD:10:55
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Στο ΟΑΚΑ θα πέσει απόψε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ντέρμπι κορυφής.

Μετά τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ στο Φάληρο οι δύο αντίπαλοι έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, κι αυτό θα συμβεί μόνο με την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η ΑΕΚ ακόμη και με ισοπαλία θα φτάσει το «Δικέφαλο του βορρά» στους 15 πόντους και την πρώτη θέση, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων, σε αυτή την περίπτωση, θα ισοβαθμήσει στη δεύτερη με Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Λεβαδειακό.

Στην αποστολή της Ένωσης επέστρεψε ο Τσόσιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Βράνιες και οι  Τρίστανσον, Αϊντάρεβιτς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ υπολογίζει στους, Τσιντώτα, Ανέστη, Μπακάκη, Λόπες, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Τζανετόπουλο, Μάνταλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Πατίτο, Κλωναρίδη, Λιβάγια, Αραούχο και Μπακασέτα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Ατρόμητος θα έχει μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Μάντσον, που ούτως ή άλλως δεν θα υπολογιζόταν αφού είναι και τραυματίας.

Ο Νταμίρ Κάναντι πήρε στην αποστολή τους, Μίρκοβιτς, Γιαννιώτη, Καρασαλίδη, Χατζηισαΐα, Κυριακίδη, Γιαννούλη, Ούμπιντες, Ζησόπουλο, Κιβρακίδη, Ουαρντά, Βασιλακάκη, Βασιλείου, Μανούσο, Ντάουντα, Μενσά, Ρισβάνη, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις