Super League: Πέρασε από την Τρίπολη ο Πανιώνιος

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 18:05
UPD:18:12
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Μετά από δύο σερί ήττες (Λαμία και Ολυμπιακό) ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι «κυανέρυθροι» χωρίς να είναι καλύτεροι από τον αντίπαλό τους εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητα ορισμένων παικτών τους, ενώ ευτύχησαν να έχουν και σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ τους, Κότνικ, ο οποίος έκανε σπουδαίες επεμβάσεις στα δύο 45λεπτα, ιδιαίτερα αυτή του 85ου λεπτού ήταν ίσως η κορυφαίκα μέχρι τώρα στο πρρωτάθλημα.

Σαφώς ανώτεροι στο πρώτο 45λεπτο οι Αρκάδες έχασαν τρεις ευκαιρίες για να προηγηθούν, αρχικά με την άστοχη κεφαλιά του Μανιά και στη συνέχεια με την απόκρουση του Κότνικ στο σουτ του Ινσάλντο, ενώ η κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων στο διάστημα αυτό ήταν το τετ-α-τετ του Μαντίντα στο 32΄, με τον Κότνικ να «φωνάζει» και πάλι παρόν.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πανιώνιος πήρε προβάδισμα στο 47΄ με τον Μασούντ. Προηγήθηκε ο συνδυασμός του σκόρερ με τον Σπιριντόνοβιτς, με τον Ιρανό να παίρνει την ασίστ και να πλασάρει υποδειγματικά τον Αθανασιάδη.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Αστέρας πίεσε για την ισοφάριση. Είχε το σουτ του Τόνσο στο 77΄ που πέρασε «ξυστά» άουτ και στο 85΄ ο Κότνικ χάρισε ουσιαστικά το «τρίποντο» στην ομάδα του, κάνοντας μεγάλη απόκρουση σε πλασέ του Δουβίκα σχεδόν εξ επαφής. Επίσης στις καθυστερήσεις ο Σλοβένος έδιωξε με γροθιές το απευθείας φάουλ του Τσιλιανίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις