Super League: Ο Ρέι γλίτωσε τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 21:15
UPD:21:17
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με κορυφαίο τον γκολκίπερ, Ροντρίγκο Ρέι, ο ΠΑΟΚ έφυγε αήττητος από τη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό (0-0), στην πρεμιέρα της Super League.

Σε ματς που έγινε στη... σκιά του θανάτου του οπαδού του «Δικεφάλου του Βορρά», το μεσημέρι της Κυριακής, οι γηπεδούχοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι και σε γενικές γραμμές άφησαν υποσχέσεις για μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. 

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια, αλλά ήταν ακίνδυνοι επιθετικά και δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία του Επασί.

Σε διάστημα πέντε λεπτών από το 6΄ μέχρι το 10΄ οι γηπεδούχοι πλησίασαν τρεις φορές κοντά στο γκολ, αρχικά με το πλασέ του Γιουσούφ, στη συνέχεια με τον Βαρέλα να «κλέβει τη μπουκιά από το στόμα» του Μπραντάο, ενώ με τη συμπλήρωση του 10λεπτου η κεφαλιά του Νιάσε από ένα μέτρο έφυγε άουτ!

Τα «αίματα άναψαν» στους δύο πάγκους στο 29΄ με αφορμή ένα μαρκάρισμα του Μητρόπουλου πάνω στον Πρίγιοβιτς. Ο Λουτσέσκου διαμαρτυρήθηκε έντονα για την φάση θεωρώντας αντικανονικό το παίξιμο του Μητρόπουλου, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» του προπονητή του Λεβαδειακού, Ανιγκό, ο οποίος του ζήτησε σε έντονο ύφος το λόγο. Ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο άνδρες με το διαιτητή της αναμέτρησης, Μάνταλο, να τους στέλνει στην εξέδρα!  

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και μπήκε αποφασισμένος να σκοράρει. Η πρώτη κλασική ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς ήρθε στο 49΄ με τον Ζαραδούκα να απομακρύνει πάνω στη γραμμή την προβολή του Ενρίκε. Η «απάντηση» του Λεβαδειακού στην φάση αυτή ήταν το δοκάρι του Γιουσούφ στο 53΄. Ο Ρέι ακούμπησε όσο χρειαζόταν τη μπάλα για να τη στείλει στη ρίζα του δοκαριού και όχι στα δίχτυα του.

Νέα μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΟΚ στο 67΄, πάλι με τον Ενρίκε να μη μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, μετά από σέντρα του Πρίγιοβιτς.

Το ματς τελείωσε με μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 94΄ ο Γιακουμάκης βρέθηκε απέναντι από τον Ρέι, αλλά νικήθηκε γι΄ άλλη μια φορά από τον Αργεντινό τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις