Super League: Με το... δεξί ο Πανιώνιος, 1-0 μέσα στην Κέρκυρα

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 21:03
UPD:21:06
Eurokinissi Sports/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με γκολ του Ντουρμισάι στο 53΄ ο Πανιώνιος έφυγε νικητής από την Κέρκυρα στην πρεμιέρα της Super League.

Κακό ποδόσφαιρο παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κέρκυρας στο πρώτο μέρος, ωστόσο, το φινάλε του έκρυβε... συγκινήσεις.

Οι δύο ομάδες κέρδισαν από ένα πέναλτι, ωστόσο, το 0-0 δεν άλλαξε, καθώς καμία δεν κατάφερε να σκοράρει από την «ασβεστένια βούλα».

Την αρχή έκαναν οι γηπεδούχοι στο 38΄, όταν είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν από την «ασβεστένια βούλα» (χέρι ο Μπανανά), αλλά ο Κότνικ «ψώνισε» τον Τουράμ κι απόκρουσε στην αριστερή του γωνία (39΄).

Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Πανιωνίου να πάρει πέναλτι, σε ανατροπή του Λάμπρου από τον Ιωάννου. Ο Μασούντ νικήθηκε στο 45΄ από τον Γιαννακόπουλο, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στο «ριμπάουντ» ο Ιρανός αστόχησε προ κενής εστίας! 

Οι «κυανέρυθροι», πάντως, κατάφεραν να προηγηθούν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 53΄. Από το κόρνερ του Χατζισαφί, ο Ντουρμισάι με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανιώνιο (1-0).

Παρά την πίεση που άσκησε η Κέρκυρα στη συνέχεια δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και οι Νεοσμυρνιώτες πήραν το πρώτο τους «διπλό» στο πρωτάθλημα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις