Δύσκολη έξοδος του Παναθηναϊκού στα Χανιά

Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 10:29
UPD:15:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
A- A A+

Η δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στα Χανιά με τον Πλατανιά ξεχωρίζει από το σημερινό «δεύτερο πιάτο» της πρεμιέρας της Super League.

Οι «πράσινοι», που ξεκινούν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, λόγω της τιμωρίας που τους είχε επιβληθεί από την περασμένη σεζόν για τα γεγονότα στο ματς των play off με τον ΠΑΟΚ, θέλουν να μπουν με το... δεξί στη διοργάνωση.

Η ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη Πέμπτη ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με «τρίποντο» το πρωτάθλημα έτσι ώστε να καλύψουν κατά κάποιο τρόπο το «χαμένο έδαφος» λόγω της τιμωρίας που «κουβαλούν» από την προηγούμενη σεζόν.

Καθόλου εύκολο έργο δεν θα έχει και ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, τέσσερις ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Έστερσουντ, με τους Θεσσαλονικείς να μπαίνουν στο πρωτάθλημα με πάρα πολλά όνειρα.

Σε θεωρητικά πάντα επίπεδο την πιο βατή αποστολή από τους τρεις «μεγάλους» που αγωνίζονται σήμερα θα έχει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΑΕΚ-Παναιτωλικός 19:15
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 19:15
Κέρκυρα-Πανιώνιος 19:15
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 21:30

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις