Champions League: Το πρώτο βήμα για τους ομίλους θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 10:01
UPD:11:22
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Το πρώτο από τα δύο βήματα που απομένουν για να επιστρέψει στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League, μετά από διάλειμμα ενός έτους, θα επιδιώξει να κάνει απόψε (21:45) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ριέκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Καραϊσκάκη τους Κροάτες στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα play off της διοργάνωσης με αποκλειστικό στόχο να βάλουν από σήμερα κιόλας τις βάσεις για την πρόκρισή τους ενόψει της ρεβάνς της προσεχούς εβδομάδας στην έδρα της Ριέκα.

Τις δυσκολίες του αγώνα ανέλυσε γι΄ άλλη μια φορά στους παίκτες του ο Μπέσνικ Χάσι στην διάρκεια της χθεσινής τελευταίας προπόνησης. Ο Αλβανός τεχνικός περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να επιδείξουν την ίδια σοβαρότητα που παρουσίασαν και στα δύο ματς του Γ΄ προκριματικού γύρου με την Παρτιζάν και το κυριότερο να σκοράρουν χωρίς να δεχτούν γκολ.

Το γεγονός ότι η Ριέκα προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημά της δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον Αλβανό προπονητή του Ολυμπιακού. Όπως έχει τονίσει επανειλημμένα στους παίκτες του ο Χάσι «εναντίον μας ο αντίπαλος θα είναι εντελώς διαφορετικός διότι το κίνητρο που έχει είναι πάρα πολύ μεγάλο», οπότε έχει ζητήσει απ΄ όλους να ξεχάσουν τι συνέβη στο παρελθόν και να συγκεντρωθούν στο αποψινό ματς.

Κι ενώ το πρόβλημα του Οφόε παραμένει (ο Βέλγος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή), από κει και πέρα τα πράγματα σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χάσι είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, στην άμυνα θα βρίσκονται οι Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Κούτρης, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Ζιλέ, Ρομαό, με τους Σεμπά και Καρσελά στα πλάγια, ο Φορτούνης σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ προωθημένος θα είναι ο Μπεν. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Φιγκέιρας, Μάριν, Μίλιτς, Οφόε, Πάρντο και Ζντιέλαρ. Εκτός είναι οι Σισέ και Σιώπης. 

Οι Κροάτες θα παραταχθούν χωρίς τον Ζόραν Κβρζιτς. Ο 29χρονος επιθετικός μέσος, που ήταν βασικός και στα δύο ματς με την Σάλτσμπουργκ στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, τραυματίστηκε στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις