«Ματιές» σε Έντερ ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 11:20
UPD:16:03
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Λιλ, Έντερ, φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του «χρυσού» σκόρερ των Ιβήρων στον τελικό του Euro 2016. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν έναν σέντερ φορ και έχουν ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Ούρος Τζούρτζεβιτς της Παρτιζάν, παρ΄ όλα αυτά ο Σέρβος δεν είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ που έχουν στα υπόψη τους.

Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα «Equipe», ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν τον δανεισμό του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος με το γκολ που είχε πετύχει στον τελικό του Euro 2016 εναντίον της Γαλλίας είχε χαρίσει το τρόπαιο στην Πορτογαλία.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα πάντα με την γαλλική εφημερίδα, για τοιν Έντερ ενδιαφέρονται ακόμη και οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χιρόνα, Μπράιτον και Μπέρμιγχαμ.

Ο Έντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Λιλ ως το καλοκαίρι του 2020 και η γαλλική ομάδα θα τον παραχωρούσε με κανονική μεταγραφή έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 29χρονος φορ μετακινήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή από τη Σουόνσι στη Λιλ, πραγματοποιώντας συνολικά 37 συμμετοχές, σκοράροντας επτά τέρματα και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις