Χάσι: «Πρώτα το μηδέν στην άμυνα»

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 18:23
UPD:18:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ενόψει του αυριανού αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Αλβανός τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τους Κροάτες και συγκεντρωμένη για να πάρει τη νίκη:

A- A A+

Νίκη και... μηδέν παθητικό θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς των play off του Champions League με την Ριέκα, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπέσνικ Χάσι.

Ενόψει του αυριανού αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο Αλβανός τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τους Κροάτες και συγκεντρωμένη για να πάρει τη νίκη:

«Υποδεχόμαστε στην έδρα μας την Ριέκα και θέλουμε να κερδίσουμε μπροστά στο κοινό μας. Όλα τα αποτελέσματα, αρκεί να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, είναι καλοδεχούμενα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πανέτοιμοι για το ματς αυτό κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε», επισήμανε στην τοποθέτησή του ο Χάσι.

Αφού παραδέχθηκε ότι τα ματς της Ευρώπης είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος (σ.σ. η Ριέκα προέρχεται από δύο σερί ήττες) κι ότι ο Ελαμπντελαουΐ θα είναι στην αποστολή, για τον Οφόε απέφυγε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του: «Ξεκίνησε προπονήσεις και θα δούμε ποια είναι η κατάσταση του για να αποφασίσουμε».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ποιο σκορ θεωρεί ιδανικό τόνισε: «Αν προηγηθεί ο αντίπαλος τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ειδικά μπροστά στον κόσμο μας όποιο κι αν έρθει είναι ευπρόσδεκτο».

Παραδέχθηκε ότι η Ριέκα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος: «Γνωρίζουμε ότι είναι μία καλή ομάδα που έχει αποκλείσει τη Σάλτσμπουργκ και συνεχίζει με το ίδιο σύνολο της προηγούμενης χρονιάς. Έχει νέους παίκτες, 23-27 ετών, που βρίσκονται σε καλύτερη φυσική κατάσταση και είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».

Στο τέλος είπε: «Έχω αποφασίσει και έχω καταστρώσει τα πλάνα μου για την ενδεκάδα. Εχουμε κάνει τρεις πολύ καλές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε συγκεντρωμένοι και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις