Super League: Ντέρμπι «Δικεφάλων» που κρίνει την πρωτιά στα play off

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 09:59
UPD:15:27
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το ντέρμπι, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20:30) που κατά 99% θα κρίνει την πρωτιά στα play off ξεχωρίζει από τη σημερινή 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Super League.

Εάν υπάρξει νικητής θα αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για την έξοδο στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, σε αντίθετη περίπτωση τα πάντα θα κριθούν την ερχόμενη Τετάρτη στο φινάλε.

Εκτός κι αν αλλάξει δραματικά... το τοπίο μετά τις αυριανές αποφάσεις των ΄πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ και της Super League, για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, αλλά και για τα όσα συνέβησαν στο ματς της 2ης ημέρας των play off στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», πάντως, θα παίξει απόψε για δύο αποτελέσματα, καθώς «βολεύεται» και με την ισοπαλία, ενώ η Ένωση για να έχει ελπίδες θέλει μόνο το «τρίποντο». Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους Θεσσαλονικείς έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Η «αυλαία» θα ανοίξει σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (18:15). Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη επί του Πανιωνίου, έτσι ώστε ακόμη και σε περίπτωση που τιμωρηθούν αύριο με αφαίρεση βαθμών (εκκρεμεί η απόφαση για το ματς με τον ΠΑΟΚ που διακόπηκε) να έχουν τον πρώτο λόγο έναντι των «κυανέρυθρων» για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Στη βαθμολογία: ΠΑΟΚ  8 (3αγ.), ΑΕΚ 6, Παναθηναϊκός  5 (3αγ.), Πανιώνιος 4.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις