Από Παρασκευή η απόφαση για τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 17:01
UPD:17:10
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στη διάρκεια της διαδικασίας αναγνώστηκαν οι 10 καταθέσεις των ποδοσφαιριστών και των μελών της αποστολής του Πλατανιά (με βάση αυτές θα εκδοθεί η απόφαση της τριμελούς επιτροπής), ενώ πρόσθετη παρέμβαση έκανε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχοντας έννομο συμφέρον.

A- A A+

Παρασκευή ή, Δευτέρα θα ανακοινωθεί η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα της 1ης Απριλίου, Ολυμπιακός-Πλατανιάς.

Οι καταγγελίες παικτών και μελών της αποστολής της κρητικής ομάδας, σύμφωνα με τις οποίες προπηλακίστηκαν και χτυπήθηκαν από τους γηπεδούχους στη διάρκεια της ανάπαυλας του πρώτου μέρους, προκάλεσαν την πειθαρχική δίωξη του Ολυμπιακού από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα από την αρμόδια επιτροπή της Super League, χωρίς να εκδοθεί απόφαση όπως ήταν αναμενόμενο. Οι δύο πλευρές έλαβαν προθεσμία μέχρι αύριο Πέμπτη για να υποβάλλουν τα υπομνήματά τους, κάτι που σημαίνει ότι η ετυμηγορία του πειθαρχικού οργάνου θα γίνει γνωστή την ερχόμενη Παρασκευή ή, τη Δευτέρα (29/05).

Στη διάρκεια της διαδικασίας αναγνώστηκαν οι 10 καταθέσεις των ποδοσφαιριστών και των μελών της αποστολής του Πλατανιά (με βάση αυτές θα εκδοθεί η απόφαση της τριμελούς επιτροπής), ενώ πρόσθετη παρέμβαση έκανε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχοντας έννομο συμφέρον. Το αίτημα των «ασπρόμαυρων» για κατάθεση υπομνημάτων έγινε δεκτό από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου, Σπυρίδωνα Καποδίστρια.

Η πλευρά του Ολυμπιακού προσκόμισε τις 19 καταθέσεις που δεν τους «ενοχοποιούν» την πειραϊκή ομάδα, ενώ παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριξαν ότι δεν θα έπρεπε να τους ασκηθεί καμία απολύτως δίωξη, μιας και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για να στηριχτεί κάτι τέτοιο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις