Super League: «Διπλό»... πρωτιάς του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 20:12
UPD:20:19
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο ρυθμός του ματς έπεσε στην επανάληψη και σ΄ αυτό συνετέλεσαν οι αναγκαστικές αλλαγές που έκανε ο Μιλόγεβιτς, σε συνδυασμό με τα σημάδια κούρασης που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

A- A A+

Το προβάδισμα που έχει για την πρώτη θέση των play off διατήρησε ο ΠΑΟΚ μετά τη σημερινή του νίκη στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου με 1-0.

Άσχετα με το τι θα γίνει στο ντέρμπι που ακολουθεί, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ κι εφόσον ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάρει... στα χαρτιά το ματς που διακόπηκε με τους «πράσινους» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», η ομάδα του Ιβιτς θα παίξει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή, ισοπαλία) εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής. 

Οι πολλές απουσίες των δύο ομάδων δεν τις εμπόδισαν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο. Από τα πρώτα λεπτά το συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς πήρε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και με την «τριπλέτα», Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ενρίκε δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους «κυανέρυθρους».

Η απουσία του Σιώπη από το κέντρο του Πανιωνίου ήταν εμφανέστατη, όπως και του τιμωρημένου, Μασούντ, στο κομμάτι της δημιουργίας. Ο ΠΑΟΚ κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και στο 14΄ με «σύμμαχο» την τύχη πήρε το προβάδισμα. Στην προσπάθεια του Πρίγιοβιτς να γυρίσει τη μπάλα προς την «καρδιά» της περιοχής των γηπεδούχων παρενεβλήθη ο Ρισβάνης της άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαντή.

Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου κράτησε «όρθια» την ομάδα του στο 26΄ όταν απόκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Τσίμιροτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Γλύκος είπε «όχι» στον Μπεν στο τετ-α-τετ που είχαν. 

Ο ρυθμός του ματς έπεσε στην επανάληψη και σ΄ αυτό συνετέλεσαν οι αναγκαστικές αλλαγές που έκανε ο Μιλόγεβιτς, σε συνδυασμό με τα σημάδια κούρασης που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας στο 74΄ «άγγιξε» το 2-0, αλλά του είπε «όχι» ο Μπαντής, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο οι «κυανέρυθροι» δεν απείλησαν την εστία του Γλύκου πέραν από ένα φάουλ του Μπεν στο 55΄ που δε βρήκε στόχο.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις