Mitsubishi Motors Corporation: Πρεμιέρα του SUV Eclipse Cross Coupe

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 09:15
UPD:09:15

Το Eclipse Cross θα επεκτείνει τη βάση πελατών της Mitsubishi Motors, δίπλα στο ASX και το Outlander, σε μία εντελώς νέα κατεύθυνση για τη μάρκα, βασισμένο σε πέντε κύριους προϊοντικούς πυλώνες: σχεδίαση, ιαπωνική ποιότητα κατασκευής, δυναμική συμπεριφορά, έξυπνη διάταξη χώρων, καινοτόμα χαρακτηριστικά.

A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Η φετινή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης αποτέλεσε μία αποφασιστική καμπή για τη MMC με την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου compact SUV Eclipse Cross Coupe, του πρώτου μιας νέας γενιάς μοντέλων της Mitsubishi Motors που σταδιακά θα επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της μάρκας ως (σχεδόν) «γνήσιου παίκτη» SUV στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, το Eclipse Cross θα επεκτείνει τη βάση πελατών της Mitsubishi Motors, δίπλα στο ASX και το Outlander, σε μία εντελώς νέα κατεύθυνση για τη μάρκα, βασισμένο σε πέντε κύριους προϊοντικούς πυλώνες: σχεδίαση, ιαπωνική ποιότητα κατασκευής, δυναμική συμπεριφορά, έξυπνη διάταξη χώρων, καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Το Eclipse Cross θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2017 (παρουσίαση προς το τέλος του 2017/αρχές 2018, ανάλογα με τις αγορές) και θα ακολουθήσουν η Ιαπωνία, η Βόρεια Αμερική, η Αυστραλία και άλλες περιοχές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή