Champions League: Νέος διασυρμός για Άρσεναλ από την Μπάγερν

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 23:46
UPD:08/03/2017 11:26
REUTERS/Stefan Wermuth

Οι Βαυαροί έκαναν παρέλαση στο Λονδίνο παίρνοντας θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένοντας να μάθει τον αντίπαλό της στις 17 Μαρτίου, όταν και θα διεξαχθεί η κλήρωση.

A- A A+

Θα ακούει Μπάγερν και θα τρέμει η Άρσεναλ, καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων γνώρισε ισάριθμες συντριβές και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-5) από την πρωταθλήτρια Γερμανίας!

Οι Βαυαροί έκαναν παρέλαση στο Λονδίνο παίρνοντας θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στις 17 Μαρτίου, οπότε θα διεξαχθεί η κλήρωση.

Οι «κανονιέρηδες» πίεσαν αρκετά την αντίπαλό τους στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 11΄ και 13΄ με Γουόλκοτ - Ζιρού και προηγήθηκαν στο 20΄ με βολέ του Γουόλκοτ και λάθος του Νόιερ.

Στο 33΄ μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι και είχαν δίκιο, όταν ο Τσάμπι Αλόνσο ανέτρεψε καθαρά τον Γουόλκοτ, αλλό ο Τάσος Σιδηρόπουλος υπέπεσε σε σοβαρό λάθος με το μη καταλογισμό του.

Οι όποιες ελπίδες ανατροπής χάθηκαν στο 53΄ με το πέναλτι-αποβολή του Κοσιελνί, που ανέτρεψε τον Λεβαντόφσκι και είδε την κόκκινη κάρτα.

Ο Πολωνός ευστόχησε από τα 11 μέτρα ισοφαρίζοντας και στη συνέχεια η Μπάγερν έκανε... πάρτι στο «Εμιρέιτς» σκοράροντας άλλα τέσσερα γκολ, με τους Ρόμπεν (63΄), Ντάγκλας Κόστα (78΄) και Βιδάλ (80΄, 86΄).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις