Champions League: Ο Ράμος έστειλε τη Ρεάλ στα προημιτελικά

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 23:37
UPD:08/03/2017 00:23
REUTERS/Alessandro Bianchi

Στο 51ο λεπτό, όμως, ο Σέρχιο Ράμος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αφού οι διάσημοι επιθετικοί συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να το κάνουν.

A- A A+

Η Νάπολι πάλεψε για μεγάλο διάστημα του αγώνα απέναντι στη Ρεάλ, την πίεσε, προηγήθηκε 1-0 και είχε ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ που θα άνοιγε το δρόμο για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έφυγε από το γήπεδο ηττημένη με 1-3.

Οι «παρτενοπέι» πολιόρκησαν τους Ισπανούς στο πρώτο 20λεπτο και προηγήθηκαν με τον Μέρτενς στο 24΄, η Ρεάλ είχε δοκάρι με τον Ρονάλντο στο 29΄, η Νάπολι επίσης με τον Μέρτενς στο 37΄ κι αυτή ήταν, όπως αποδείχθηκε, η μεγάλη ευκαιρία της να ζητήσει κάτι παραπάνω από τον αγώνα.

Στο 51΄ ο Σέρχιο Ράμος πήρε την κατάσταση στα χέρια του, αφού οι διάσημοι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν. Ο διεθνής αμυντικός πήρε τηγν κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ και ισοφάρισε, παγώνοντας το «Σαν Πάολο», που είχε αρχίσει να ονειρεύεται πρόκριση.

Και για κυλήσει ακόμα πιο ήρεμα η βραδιά για την ομάδα του ο αρχηγός της «βασίλισσας» έκανε το ίδιο έξι λεπτά αργότερα, όταν και πάλι ύστερα από κόρνερ έγραψε το 1-2 επίσης με κεφαλιά, αφού η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μέρτενς και η πορεία της αιφνιδίασε τον Ρέινα.

Το τελικό σκορ σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πια κανένα ενδιαφέρον διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μοράτα, επαναλαμβάνοντας εκείνο του πρώτου αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις