Champions League: Προβάδισμα για Σεβίλλη

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 23:47
UPD:23/02/2017 00:55
REUTERS/John Sibley

Το γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 73΄ (το πρώτο του στο Champions League) ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ρεβάνς του «Κινγκ Πάουερ», που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Μαρτίου.

A- A A+

Μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League πήρε η Σεβίλλη, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Λέστερ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 73ο λεπτό, το πρώτο του Άγγλου επιθετικού στη διοργάνωση, αλλά και το σπουδαίο βράδυ του Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Άνχελ Κορέα στο 13΄, δίνουν στις «αλεπούδες» του Κλάουντιο Ρανιέρι ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στο «Κινγκ Πάουερ», στις 14 Μαρτίου.

Η ομάδα του (τιμωρημένου) Χόρχε Σαμπάολι άνοιξε το σκορ στο 25΄ με τον Πάμπλο Σαράμπια και διπλασίασε στο 62΄ με τον Κορέα, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στη Λέστερ.

Μια Λέστερ που πάντως στάθηκε πολύ τυχερή, αφού η Σεβίλλη την έπαιξε σαν τη «γάτα με το ποντίκι», έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες αλλά της έλειψε η τύχη, καθώς εκτός του Σμάιχελ που είχε κατεβάσει ρολά είδε τα δοκάρια του Δανού να αποκρούουν για λογαριασμό του το σουτ του Βίτολο στο 50΄ και την προσπάθεια του Ραμί στο 88΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις