Super League: «Καθάρισε» με την παραμονή ο Παναιτωλικός με το 2-0 επί του Λεβαδειακού

Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 19:14
UPD:19:17
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Η «χρυσή αλλαγή» του Μάκη Χάβου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού με 2-0 επί του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Με το «τρίποντο» αυτό οι Αγρινιώτες εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στην κορυφαία κατηγορία, αντίθετα για τους Βοιωτούς (τρίτοι από το τέλος) η μάχη για την... επιβίωση θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος.

Η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη στο παιχνίδι ήταν αυτή που τελικά την πήρε, έστω κι αν χρεοάστηκε να περάσουν 76 λεπτά για να ανοίξει το σκορ. Ο Λεβαδειακός παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφή στόχο να πάρει την ισοπαλία, τα κατάφερε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά η είσοδος του Παπαδόπουλου στο 66΄ έμελλε να αλλάξει τα δεδομένα του ματς.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μαρκόφσκι με ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον πολύπειρο επιθετικό να ανοίξει το σκορ και στο 84΄ ο Σέρβος επιθετικός «καθάρισε» οριστικά το παιχνίδι με το όμορφο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρόσα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις