Super League: «Έπεσε» πάνω στον Πασχαλάκη η ΑΕΛ

Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 16:52
UPD:16:59
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό για την θεσσαλική ομάδα, η οποία με τον ένα βαθμό που πήρε δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις κι ελπίζει σε «στραβοπατήματα» των αντιπάλων που βρίσκονται πιο κάτω στην κατάταξη.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πάλεψε πάρα πολύ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες και σε μεγάλο βαθμό ο λόγος που δεν πήρε το «τρίποντο» ήταν ο γκολκίπερ του ΠΑΣ, Πασχαλάκης. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε ίσως το καλύτερο του ματς στην εφετινή περίοδο, με δύο μεγάλες επεμβάσεις στην επανάληψη και σαφώς του ανήκει τεράσιο μερίδιο από την ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18΄ με τον Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στ΄ αποδυτήρια με το 1-0, καθώς στο 41΄ ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα, Κόντε, ισοφάρισε στο 41΄.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 79΄, με τον Πασχαλάκη να κάνει απίστευτη επέμβαση στην κοντινή κεφαλιά του Τσακοπίνο: ο Μπέρις προσπάθησε να διώξει, αλλά δεν έβαλε καλά το πόδι του και η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε ήδη πέσει προς την (αρχική) πορεία της μπάλας, σήκωσε ενστικτωδώς το πόδι του και κατάφερε να σώσει την εστία του και να κρατήσει το 1-1, όπως έκανε και στο 85΄, αποκρούοντας πολύ δύσκολα τη (νέα) κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις