Super League: «Καρέ» Παναθηναϊκού με χατ-τρικ Μπεργκ

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 21:29
UPD:21:38
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης πριν από μερικές ημέρες, δημιούργησε προσδοκίες ότι κάτι αλλάζει στον Παναθηναϊκό. Προσδοκίες οι οποίες δεν δικαιώθηκαν στο α΄ ημίχρονο, όπου οι «πράσινοι» παρουσίασαν το γνώριμο φετινό -κακό- τους πρόσωπο.

A- A A+

Η απειλή της τέταρτης κατά σειράς ισοπαλίας στο πρωτάθλημα είχε ήδη αρχίσει να πλανάται πάνω από το «Απόστολος Νικολαΐδης», αφού λίγο πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών ο Παναθηναϊκός ήταν ισόπαλος 0-0 του Παναιτωλικού.

Με τέσσερα γκολ στα τελευταία 25 λεπτά, όμως, οι «πράσινοι» όχι απλά νίκησαν αλλά με χατ-τρικ του Μπεργκ συνέτριψαν 4-0 την ομάδα του Αγρινίου στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και προσπέρασαν την Ξάνθη, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Τα πρώτα 45 λεπτά ήταν μια μετριότητα, με τους γηπεδούχους να έχουν μοναδική καλή στιγμή μια κεφαλιά άουτ του Μπεργκ στην εκπνοή του ημιχρόνου, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει στο 17΄ με το ελάχιστα άουτ σουτ Λόπες.

Μετά το 50΄, πάντως, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του, καθώς ο Εμποκού άρχισε να παίρνει προσπάθειες, να ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα και ο Μπεργκ να κάνει αισθητή την παρουσία του στην περιοχή του Παναιτωλικού.

Το 1-0 προήλθε όμως με αρκετή τύχη, καθώς στο 67΄ ο Βιγιαφάνιες πήρε μια κεφαλιά και μετά από τριπλή καραμπόλα η μπάλα κατέληξε στον Μπεργκ, που άνοιξε το σκορ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, όμως στο 80ό λεπτό ο αγώνας πήρε οριστικά το δρόμο του.

Τότε ο Μπεργκ σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Κούσα και «κρέμασε» τον Κυριακίδη για το 2-0, ενώ στο 88΄ ο Ρόμπιν Λουντ έγραψε το 3-0 από ασίστ του Βιγιαφάνιες, με τον Σουηδό στράικερ να κλείνει το σκορ στις καθυστερήσεις με κεφαλιά, από σέντρα του Ζέκα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις