Super League: Ανάσανε «σκοτώνοντας» τον Λεβαδειακό η Κέρκυρα

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 17:10
UPD:17:16
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI

Οι «πράσινοι» από τη Βοιωτία παρέμειναν πολύ χαμηλά στην κατάταξη με τη νέα ήττα τους, αφού με μόλις 14 βαθμούς έχουν έναν περισσότερο από τους ουραγούς Ηρακλή και Βέροια.

 

A- A A+

Μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία σημείωσε η Κέρκυρα, που επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 1-0 στη νησί των Φαιάκων, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» από τη Βοιωτία παρέμειναν πολύ χαμηλά στην κατάταξη με τη νέα ήττα τους, αφού με μόλις 14 βαθμούς έχουν έναν περισσότερο από τους ουραγούς Ηρακλή και Βέροια.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλύτερα πάντως και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 19ο λεπτό, όταν ο Μάντζιος βρέθηκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη αλλά απέτυχε να σκοράρει καθώς νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τόνι Σίλβα μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Κουτζαβασίλη σε νέα σωτήρια επέμβαση, για να σκοράρουν τελικά οι γηπεδούχοι στην πρώτη καλή ευκαιρία τους.

Στο 34ο λεπτό ο Επστάιν «τράβηξε» τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και στον κατάλληλο χρόνο βρήκε τον Ματιέ Γκόμες, ο οποίος νίκησε τον Ναμάσκο με αριστερό σουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο σκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Μουλόπουλου στον αγκώνα, με τον παίκτη του Λεβαδειακού να αποχωρεί άμεσα για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Λεβαδειακός έχασε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο, προς το τέλος του αγώνα. Στο 84΄ ύστερα από σέντρα του Μεντί ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε την κεφαλιά του Μάντζιου, στο 90΄+2 έκανε το ίδιο στο σουτ του Καλτσά, ενώ στο 90΄+5 ένα αξιόλογο σουτ του Καραμπουέ δεν βρήκε στόχο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις