Super League: «Διπλό» Ευρώπης ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο

Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 19:09
UPD:19:09
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ανώτερος ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) της Super League.

Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που κυρίως στην επανάληψη ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και με το «τρίποντο» που απέσπασε «έπιασε» προσωρινά στην 2η θέση τη Ξάνθη (παίζει σε λίγη ώρα με τον Ολυμπιακό).

Πιο... ορεξάτος μπήκε στο ματς ο Πανιώνιος και στα πρώτα 5 λεπτά απείλησε δύο φορές την εστία του Κυριακίδη. Στην πρώτη η κεφαλιά του Ρισβάνη μετά το φάουλ του Μπεν δε βρήκε στόχο, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση των «κυανέρυθρων» το σουτ του Ανσαριφάρντ βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι φωνές του Γιάννη Ματζουράκη προς τους παίκτες του φαίνεται πως λειτούργησαν με θετικό τρόπο, καθώς μετά το 15 οι γηπεδούχοι άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι και να μεταφέρουν σιγά-σιγά τη μπάλα προς την περιοχή του Γιαννιώτη. Τα πολλά λάθη, όμως, από τους παίκτες και των δύο ομάδων συνεχίστηκαν και κατά συνέπεια δεν τους επέτρεψαν να βάλουν κάτω τη μπάλα και να απειλήσουν. 

Η καλύτερη φάση των «σταχυοφόρων» στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκε στο 30' με το σουτ του Πάουλο από καλή θέση να περνάει άουτ. Ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ανσαριφάρντ απέφυγε δύο παίκτες, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και η προσπάθειά του δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο Ιρανός σέντερ φορ έχασε νέα τεράστια ευκαιρία με την έναρξη της επανάληψης, όταν νικήθηκε από τον Κυριακίδη στο τετ-α-τετ που είχαν στο 56΄. Η ανωτερότητα του Πανιωνίου στο διάστημα αυτό καρποφόρησε στο 59΄, όταν από γύρισμα του Χαντάκια προς τα πίσω ο Μασούντ από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Το γκολ ανάγκασε τους γηπεδούχους να βγουν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν και στην προσπάθειά τους αυτή άφηναν πολλά κενά στα μετόπισθεν. Οι «κυανέρυθροι» ήταν «φαρμάκι» στις αντεπιθέσεις που έβγαζαν και στα επόμενα 10 λεπτά απείλησαν δύο φορές με τους Μπεν και Ανσαριφάρντ.

Τα πάντα τελείωσαν στο 74΄, όταν ο νεοεισελθών Μασούρας σκόραρε από κοντά κι έκανε το 2-0 για τον Πανιώνιο, που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις