Super League: Η Ξάνθη απειλεί τον Ολυμπιακό

Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 09:43
UPD:16:12
ACTION IMAGES
A- A A+

Πολύ δύσκολη αποστολή στη Ξάνθη θα έχει σήμερα το βράδυ ο Ολυμπιακός, στο πιο σημαντικό ματς του «κυρίως μενού» της 2ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) της Super League.

Η ακριτική ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, συμπλήρωσε 11 ματς αήττητη, ενώ προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες. Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα, 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και σαφώς μπορεί (και δικαιολογημένα) να ελπίζει ότι θα συνεχίσει το επιτυχημένο σερί του.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και έχουν σημαντική διαφορά ασφαλείας από τους βασικούς διώκτες τους για τον τίτλο (Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) θέλουν το «τρίποντο» για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του βασικού τους στόχου που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά την αναβολή του χθεσινού αγώνα, Βέροια-Ηρακλής, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 αναμετρήσεις, εφόσον φυσικά οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στην πρωτεύουσα της Ημαθίας (17:15).

Η «αυλαία» του προγράμματος θα ανοίξει στις 15:00 στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν κι εφέτος εκπληκτική πορεία.

Παναιτωλικός-Πανιώνιος και Πλατανιάς-ΑΕΛ συμπληρώνουν το «μενού», με τις δύτο αναμετρήσεις να έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 17:15.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις