ΒΜW, Ford, Pirelli: Με έντονα γιορτινή διάθεση

Ξεχωριστές προτάσεις «δώρων» για κάθε φύλο και ηλικία
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 09:48
UPD:09:50

BMW-Mini: Eορταστική αναβάθμιση

A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Του Γιάννη Κανουπάκη
[email protected]

Το αυτοκίνητο, πέρα από βασικό μέσο μετακίνησης, λειτουργεί -και έτσι πρέπει- ως στοιχείο απόλαυσης, που συνδέεται με την τέχνη, τη διασκέδαση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ομορφιά, τον έρωτα… Αυτό το ίδιο, μπορεί να είναι ένα προσιτό ή ακριβό απόκτημα, πλαισιωμένο από άλλα αντικείμενα ή δραστηριότητες, που «παρακολουθούν» τις εξελίξεις και τα νέα μοντέλα, εισάγοντάς μας, μικρούς και μεγάλους, σε έναν ονειρικό κόσμο, τον οποίο έχουμε όλοι ανάγκη. Φέτος, τις γιορτές, οι «αναφορές» σε δώρα ή ευχάριστες νότες γύρω από τους τέσσερις τροχούς είναι πολλές. Σημειολογικά, καταγράφουμε μερικές απ’ αυτές, ευχόμενοι το νέο έτος να είναι πιο ασφαλές στους δρόμους, πιο δυναμικό σε επιδόσεις κάθε είδους και πιο έντονο σε ωραία συναισθήματα.

Για τους κατόχους BMW-Mini, προτείνουμε μια εορταστική αναβάθμιση των αυτοκινήτων τους με ανταλλακτικά βελτίωσης ή αξεσουάρ της σειράς Μ performance, τα οποία κατασκευάζονται από ανθρακονήματα για να είναι ανθεκτικά και πιο ελαφριά. Το κάθε μοντέλο και η κάθε έκδοση έχει ειδική σειρά που περιλαμβάνει στοιχεία για το αμάξωμα (εξωτερικούς καθρέπτες, αεροτομές, αυτοκόλλητες ταινίες), εξατμίσεις, ζάντες, τιμόνια, αναρτήσεις, με το 80% των εξαρτημάτων να είναι χειροποίητα. Αξεσουάρ της σειράς M Performance μπορούν να τοποθετηθούν και σε BMW που έχουν αγοραστεί ως μεταχειρισμένα και να εξελιχθούν σε M Performance models.

Ford Mustang: Παιδική έκδοση της Fisher-Price

Για τους μελλοντικούς οδηγούς, η Ford και η Fisher-Price ένωσαν τις δυνάμεις τους στη δημιουργία της νέας Mustang Power Wheels Smart Drive. Πρόκειται για ένα ρεαλιστικό, high tech, γρήγορο και απολαυστικό παιδικό αυτοκινητάκι, που λειτουργεί με μπαταρία. Η Smart Drive Mustang είναι σχεδιασμένη για να τέρπει τους εκκολαπτόμενους λάτρεις των επιδόσεων με τη συναρπαστική εμφάνιση και τις επιδόσεις του μοναδικού pony car, ενώ εφοδιάζεται με συστήματα ασφάλειας που κάνουν και τους γονείς ευτυχισμένους.

PETER LINDBERGH

Ούμα Θέρμαν: Ημερολόγιο Pirelli 2017

Το ημερολόγιο Pirelli 2017 είναι σύμβολο για τα αυτοκινητικά δρώμενα, με τη γυναίκα να κυριαρχεί, ενώ φέτος το υπογράφει ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους φωτογράφους, ο Πίτερ Λίντμπεργκ. Η έκδοση 2017 παραλαμβάνει τη σκυτάλη από το ημερολόγιο του 2016, το οποίο φιλοτέχνησε η Άνι Λίμποβιτς, ενώ ο Γερμανός καλλιτέχνης είναι ο μοναδικός φωτογράφος στον οποίο ανέθεσε για τρίτη φορά η Pirelli τη δημιουργία του Pirelli Calendar. Για να δείτε τι συνέβη στα παρασκήνια και να απολαύσετε με κάθε λεπτομέρεια τις φωτογραφήσεις, τις ιστορίες και τις προσωπικότητες του 2017 Pirelli Calendar, επισκεφθείτε το ειδικό website: www.pirellicalendar.com.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή