Νέο Fiesta προηγμένης τεχνολογίας

Ξεχωριστό στιλ σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις παραγωγής
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 09:15
UPD:09:16
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Η Ford αποκάλυψε την επόμενη γενιά του Fiesta, σε ειδική εκδήλωση «Go Further» στην Κολωνία. Συνοδεύεται από προηγμένη γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού, συνδεσιμότητας και επικοινωνίας.

Πρόκειται, δε, για την πιο ολοκληρωμένη και ευέλικτη γκάμα εκδόσεων στην 40χρονη ιστορία του Fiesta. Η εταιρεία παρουσίασε, συνολικά, τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις παραγωγής, το μοντέρνο Fiesta Titanium, το Fiesta ST-Line εμπνευσμένο από τη Ford Performance, το πολυτελές Fiesta Vignale και το Fiesta Active crossover - το πρώτο στη νέα γκάμα μοντέλων Active που θα λανσαριστούν στην οικογένεια Ford τα επόμενα χρόνια. Τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις Fiesta θα προσφέρουν ανώτερη ποιότητα και πολιτισμένη λειτουργία. Με νέο, ξεχωριστό στιλ, επαναστατική σχεδίαση εσωτερικού και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης από ποτέ. Η γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού του Fiesta -υποστηριζόμενη από αισθητήρες με ικανότητα ανίχνευσης σε εμβέλεια 130μ.- περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα προηγμένο σύστημα Pedestrian Detection που για πρώτη φορά μπορεί να αποτρέπει συγκρούσεις τη νύχτα. Επίσης, το πρώτο σύστημα Ford Active Park Assist με λειτουργία πέδησης που εμποδίζει τις μικροσυγκρούσεις στο hands-free παρκάρισμα. Το Fiesta είναι επίσης το πρώτο Ford που θα διαθέτει ένα premium B&O PLAY Sound System, ενώ για πρώτη φορά προσφέρει μία ανοιγόμενη, πανοραμική, κρυστάλλινη οροφή.

Το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 υποστηρίζεται από ανεξάρτητες οθόνης αφής υψηλής ανάλυσης έως οκτώ ιντσών. Το ευρύχωρο, εργονομικό εσωτερικό έχει καταργήσει το 50% των διακοπτών της κεντρικής κονσόλας, διαμορφώνοντας ένα πιο φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον. Τα κινητήρια σύνολα περιλαμβάνουν τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost της Ford με 140 ίππους και έναν 1.5L TDCi που αποδίδει 120 ίππους -ο πρώτος ντίζελ υψηλής ισχύος για το Fiesta.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή