Διαρροή Μαξίμου: Διάγγελμα Τσίπρα για κοινωνικά μέτρα

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 19:08
UPD:19:51
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας με την κίνησή του αυτή επιθυμεί να στείλει ένα μήνυμα ότι ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης βρίσκονται τα στρώματα εκείνα της κοινωνίας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Του Δημήτρη Χατζηνικόλα

Την καταβολή κλιμακωτά 13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους κάτω των 700 ευρώ ή την καταβολή του κοινωνικού επιδόματος αλληλεγγύης σε 250.000 οικογένειες από 45.000 που είναι σήμερα, και την επαναφορά του ΦΠΑ στην προτεραία κατάσταση στα νησιά του Αιγαίου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το προσφυγικό - μεταναστευτικό, ανακοινώνει με διάγγελμα από ώρα σε ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες του naftemporiki.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα εν λόγω κονδύλια προέρχονται από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας με την κίνησή του αυτή επιθυμεί να στείλει ένα μήνυμα ότι ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης βρίσκονται τα στρώματα εκείνα της κοινωνίας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση.

Η είδηση, στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, με ανοιχτό το μέτωπο της διαπραγμάτευσης της β' αξιολόγησης του προγράμματος, εκ του αποτελέσματος, δίνει λαβές στα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή