Super League: Ματς-κλειδί για Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 10:06
UPD:10:11
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το παιχνίδι, Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19:30), είναι αυτό που «κλέβει την παράσταση» από το σημερινό «κυρίως πιάτο» της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ματς που θα κρίνει πρόσωπα και πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «πρασίνων» είναι το αποψινό στη Νέα Σμύρνη. Το «τριφύλλι» στα τελευταία 8 ματς εντός κι εκτός των συνόρων μετράει μόλις μία νίκη (με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα), προέρχεται από τη «βαριά» ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League μετά το 0-2 από τον Αγιαξ.

Δεν είναι καθόλου μα καθόλου υπερβολή να επισημανθεί ότι στο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους» θα κριθεί το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα σημάνει το τέλος της συνεργασίας του Ιταλού τεχνικού με τους «πράσινους» κι από αύριο η διοίκηση θα βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του (εάν δεν το έχει κάνει, ήδη). 

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς για διάφορους λόγους έχουν μείνει εκτός αποστολής οι Στιλ, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα, Σάμπα, Λέτο. 

Η «αυλαία» θα ανοίξει σήμερα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα (15:00). Οι Πειραιώτες εύκολα ή, δύσκολα αναμένεται να προσθέσουν άλλους τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό τους και να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους.

Στις 17:15 θα παίξουν, Λεβαδειακός-Ηρακλής και Παναιτωλικός-Ξάνθη, ενώ η «αυλαία» θα πέσει αύριο το βράδυ στην Τούμπα με το παιχνίδι, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (19:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις