Super League: Νίκησε τη Βέροια (2-0) και ανέβηκε στην 2η θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 16:55
UPD:16:58
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα και με το 2-0 επί της Βέροιας ανέβηκε (προσωρινά) στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League.

Τρεις ημέρες μετά τη «γκέλα» με τον Λεβαδειακό (εξ αναβολής ματς της 7ης ημέρας) η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε πιο «υποψιασμένη» στο «σπίτι» της και με το γκολ του Κόντε στο 39΄ και του Κοζορώνη στις καθυστερήσεις πήρε το «τρίποντο», χάρις στο οποίο άφησε στην 3η θέση τον Παναθηναϊκό, που παίζει αύριο στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση των γηπεδούχων που έχασαν σωρεία ευκαιρίων για να πετύχουν περισσότερα τέρματα απέναντι στη «βασίλισσα του Βορρά». Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καθόλου απειλητικοί από την πλευρά τους για την εστία του Περιστερίδη και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι και στα 90 λεπτά δεν είχαν ούτε μία κλασική ευκαιρία για να σκοράρουν (ένα σουτ του Βίτι στο 84΄ ήταν η μοναδική απειλητική τους προσπάθεια στο παιχνίδι).

Από το 59΄, μάλιστα, έμειναν με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Παντελή Καπετάνου, που έριξε κουτουλιά στον Μιχαήλ και σωστά είδε το δρόμο προς τα αποδυτήρια από το διαιτητή Φωτιάδη.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ζάιρο πριν το 1-0 (βρήκε τη μπάλα και ο Λόπεθ), ενώ έχασαν τεράστιες ευκαιρίες με τους Γιάκο, Κόντε και Ζάιρο για να πετύχουν πιο ευρεία νίκη. Τελικά κατάφεραν να σκοράρουν στις καθυστερήσεις με το υπέροχο πλασέ του Κοζορώνη και να «σφραγίσουν» τη νίκη τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις