Euroleague: Νίκη για να ανέβει πιο ψηλά θέλει ο Παναθηναϊκός με Μακάμπι

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 08:54
UPD:09:09
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Οι «πράσινοι» άφησαν πίσω την ήττα από την Αναντολού Εφές μετά από δύο παρατάσεις και το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην αναμέτρηση με την «ομάδα του λαού»

A- A A+

Παιχνίδι οριακό για την πορεία του στην Euroleague δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, ΕΡΤ1).

Οι «πράσινοι» άφησαν πίσω την ήττα από την Αναντολού Εφές μετά από δύο παρατάσεις και το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην αναμέτρηση με την «ομάδα του λαού». Οι Ισραηλινοί προέρχονται από 3 ήττες στα 5 πρώτα ματς της διοργάνωσης, αυτό, όμως, δε σημαίνει απολύτως τίποτα για τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του.

Απαντες στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Μακάμπι βρίσκεται στην Αθήνα μόνο για να νικήσει και είναι προετοιμασμένοι για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, θα επιδιώξει να «εξουδετερώσει» τους δύο κατ΄ εξοχήν σκόρερ των αντιπάλων, Γκάουντλοκ και Γουίμς, ενώ και μέσα στη ρακέτα η Μακάμπι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη με τους Τσίρμπες και Αϊβερσον.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές στη διάρκεια της προετοιμασίας, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να νικά 88-78 στο τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ στις 16 Σεπτεμβρίου, αλλά να χάνει με 88-90 στο πλαίσιο του τουρνουά «Γκομέλσκι Καπ» στη Μόσχα στις 24 Σεπτεμβρίου. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Τόμισλαβ Χόρντοφ (Κροατία)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις