Αθλητικά
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 08:54

Euroleague: Νίκη για να ανέβει πιο ψηλά θέλει ο Παναθηναϊκός με Μακάμπι

Παιχνίδι οριακό για την πορεία του στην Euroleague δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, ΕΡΤ1).

Παιχνίδι οριακό για την πορεία του στην Euroleague δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, ΕΡΤ1).

Οι «πράσινοι» άφησαν πίσω την ήττα από την Αναντολού Εφές μετά από δύο παρατάσεις και το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην αναμέτρηση με την «ομάδα του λαού». Οι Ισραηλινοί προέρχονται από 3 ήττες στα 5 πρώτα ματς της διοργάνωσης, αυτό, όμως, δε σημαίνει απολύτως τίποτα για τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του.

Απαντες στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Μακάμπι βρίσκεται στην Αθήνα μόνο για να νικήσει και είναι προετοιμασμένοι για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, θα επιδιώξει να «εξουδετερώσει» τους δύο κατ΄ εξοχήν σκόρερ των αντιπάλων, Γκάουντλοκ και Γουίμς, ενώ και μέσα στη ρακέτα η Μακάμπι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη με τους Τσίρμπες και Αϊβερσον.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές στη διάρκεια της προετοιμασίας, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να νικά 88-78 στο τουρνουά προς τιμήν του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ στις 16 Σεπτεμβρίου, αλλά να χάνει με 88-90 στο πλαίσιο του τουρνουά «Γκομέλσκι Καπ» στη Μόσχα στις 24 Σεπτεμβρίου. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Τόμισλαβ Χόρντοφ (Κροατία)