Πασκουάλ: Είχαμε την ευκαιρία, αλλά...

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 23:12
UPD:23:14
INTIME SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Στο «μπλοκάρισμα» της ομάδας του στην τρίτη περίοδο εστίασε ο Τσάβι Πασκουάλ ως το κομβικό σημείο στην εξέλιξη του αγώνα με την Αναντολού Εφές, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι παίκτες του πρέπει να περιορίσουν τα λάθη τους.

«Ήταν ένα κλειστό και σκληρό παιχνίδι. Υπήρχαν σημεία που και οι δύο ομάδες είχαν τον έλεγχο, και οι δύο μπορούσαν να νικήσουν. Στην αρχή της τρίτης περιόδου χάσαμε το πλεονέκτημα που είχαμε καταφέρει να πάρουμε στο πρώτο μέρος. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα καινούριο ματς. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά στο τέλος χάσαμε. Κάναμε αρκετά λάθη τα οποία θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε στο μέλλον. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στη διοργάνωση», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Ο τεχνικός των Τούρκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, υπογράμμισε: «Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερό μας. Κάποιες φορές είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς, αλλά κάναμε λάθη, τα οποία ήταν πολύ - πολύ δύσκολο να τα αντιληφθούμε. Πιστεύω τα ριμπάουντ μας, η επιμονή μας και το γεγονός ότι παλέψαμε ήταν τα κλειδιά για τη νίκη μας».

Και συμπλήρωσε: «Όσο για τον Μπουρούση, είναι πάντα ωραίο να βλέπεις παίκτες που είχαν καλά αποτελέσματα με εμένα για προπονητή τους. Τον συμπαθώ πολύ και είμαι χαρούμενος που έχασε το καλάθι στα τελευταία λεπτά. Παίξαμε σκληρή άμυνα απέναντί του. Εύχομαι σε εκείνον και στον Τσάβι Πασκουάλ, έναν εξαιρετικό προπονητή, τα καλύτερα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις