Επίθεση Τραμπ κατά Κλίντον από το Μίσιγκαν

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 08:07
UPD:09:41
REUTERS/CARLO ALLEGRI

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ,αναφέρθηκε στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, τονίζοντας τη μοναδική ευκαιρία που έχουν οι Αμερικανοί πολίτες, να ανατρέψουν την κατάσταση με τις σημερινές εκλογές.

A- A A+

Ως την πιο διεφθαρμένη υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ χαρακτήρισε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, την Χίλαρι Κλίντον, κατά την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση στο Μίσιγκαν.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αναφέρθηκε στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, τονίζοντας τη μοναδική ευκαιρία που έχουν οι Αμερικανοί πολίτες να ανατρέψουν την κατάσταση με τις σημερινές εκλογές. Ζήτησε παράλληλα την υποστήριξη των ψηφοφόρων, προκειμένου ν' αποκαταστήσει την ηθική και την τιμιότητα της κυβέρνησης στις ΗΠΑ.

Ανέφερε ακόμη ότι γνωρίζει τους υποστηρικτές του, που, όπως είπε, είναι άνθρωποι της δουλειάς, ενώ τους παρότρυνε να ψηφίσουν μαζικά στις σημερινές εκλογές,

Ο Τραμπ υποσχέθηκε τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν και υποστήριξε ότι εάν εκλεγεί οι ΗΠΑ θα ξαναγίνουν πλούσιες και δυνατές. Δεσμεύθηκε επίσης για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά και την ίδρυση νέων βιομηχανικών μονάδων στο Μίσιγκαν. Όπως δήλωσε, στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα επισκέπτεται την πολιτεία κάθε φορά που θα εγκαινιάζεται μία νέα βιομηχανική μονάδα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωσε την ομιλία του με την υπόσχεση να ενώσει τη χώρα πίσω από «ασφαλή σύνορα» και να κάνει «την Αμερική προτεραιότητα».

«Φανταστείτε μόνο τι θα μπορούσε να καταφέρει η χώρα μας εάν αρχίζαμε να δουλεύουμε μαζί σαν ένας λαός, κάτω από έναν και μόνο Θεό, τιμώντας τη αμερικανική σημαία», είπε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, πέντε ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή