Πολιτικό Συμβούλιο στο Μαξίμου για άδειες και ανασχηματισμό

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 20:23
UPD:04/11/2016 02:21
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Η συνεδρίαση αναζωπυρώνει τη φημολογία για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό ο οποίος δεν αποκλείεται να λάβει χώρα ακόμη και το επόμενο 24ωρο, στο μέτρο που Πρωθυπουργός «έχει συμπληρώσει με τα ονόματα που επιθυμεί την ατζέντα του», λέει κυβερνητικό στέλεχος.

A- A A+

Του Δημήτρη Χατζηνικόλα

Οι εξελίξεις μετά τη συζήτηση στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες και εν όψει της Διάσκεψης των Προέδρων την προσεχή Δευτέρα, αλλά κυρίως ο επικείμενος ανασχηματισμός, συζητήθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η συνεδρίαση αναζωπυρώνει τα σενάρια για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, ο οποίος δεν αποκλείεται να λάβει χώρα ακόμη και το επόμενο 24ωρο, στο μέτρο που ο Πρωθυπουργός «έχει συμπληρώσει με τα ονόματα που επιθυμεί την ατζέντα του», λέει κυβερνητικό στέλεχος.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης, με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις του Ποταμιού, εγκρίθηκαν από τη Βουλή οι τροπολογίες που σχετίζονται με τις τηλεοπτικές άδειες

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή