Κώστας Αχ. Καραμανλής: Εφικτή η συναίνεση για το ΕΣΡ

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 19:28
UPD:19:33
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Θα συμφωνήσω ότι καλό είναι οι τόνοι να μην ανεβαίνουν. Αυτό που νομίζω ότι όλοι βλέπουν είναι ότι οι προϋποθέσεις για την επίτευξη συναίνεσης στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών δεν είναι ανύπαρκτες. Και αυτό γιατί οι προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τόσο για πρόσωπα όσο και για τις θεσμικές ρυθμίσεις, έχουν ανοίξει τον δρόμο», είπε ο κ. Καραμανλής (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Καλό είναι οι τόνοι να μην ανεβαίνουν καθώς «δεν είναι ανύπαρκτες» οι προϋποθέσεις συναίνεσης για το ΕΣΡ και η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί τη «νέα πραγματικότητα», τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Αχ. Καραμανλής μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Θα συμφωνήσω ότι καλό είναι οι τόνοι να μην ανεβαίνουν. Αυτό που νομίζω ότι όλοι βλέπουν είναι ότι οι προϋποθέσεις για την επίτευξη συναίνεσης στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών δεν είναι ανύπαρκτες. Και αυτό γιατί οι προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τόσο για πρόσωπα όσο και για τις θεσμικές ρυθμίσεις, έχουν ανοίξει τον δρόμο», είπε ο κ. Καραμανλής.

Πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει δεχθεί μια νέα πραγματικότητα. Είναι, λοιπόν, στο χέρι της να κάνει το επόμενο βήμα, να πάμε παρακάτω, να μπει μια τάξη στο τηλεοπτικό πεδίο, να μην έχουμε αυθαιρεσίες και να ασχοληθούμε με τα μεγάλα προβλήματα».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή