Μπέντο: Νίκη για να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 19:42
UPD:19:49
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Η απουσία βασικών παικτών, στο πλαίσιο του rotation που εφαρμόζει ο Πάουλο Μπέντο, δεν αλλάζει σε τίποτα το στόχο του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα με την Αστάνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τη νίκη για να απομονώσουν τους γηπεδούχους από τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη δυάδα, αλλά και για να πολλαπλασιάσουν τις ελπίδες τους για κατάκτηση της πρώτης θέσης.

«Είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα, γιατί ο αντίπαλός μας έχει την τελευταία ευκαιρία να μπει στη μάχη για την πρόκριση. Εμείς όμως θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας, που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε ο Πορτογάλος.

«Γνωρίζουμε τα αποτελέσματα που έχει φέρει (η Αστάνα), ξέρουμε ότι δεν έχει ηττηθεί και γνωρίζουμε τις νίκες που έχει σε διεθνές επίπεδο. Αυτός είναι ένας λόγος για να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς, για να είμαστε η πρώτη ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο που θα καταφέρει να νικήσει σε αυτή τη δυνατή έδρα», πρόσθεσε.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Μπέντο υπογράμμισε: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο την Κυριακή. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε μόνο με την Αστάνα. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει πολύ κοντά σε έναν ακόμα στόχο μας. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με το ντέρμπι της Κυριακής».

Όσο για την ομάδα του; «Η διαδικασία βελτίωσης της δουλειάς και της εξέλιξης της ομάδας είναι συνεχής και δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε. Θέλουμε η ομάδα πάντα να διορθώνει λάθη και να βελτιώνεται. Υπάρχουν πράγματα που δουλεύουμε και θέματα τακτικής. Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ και η ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι ήταν στο παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις. Όμως, δεν σταματάμε να βελτιωνόμαστε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις