Στραματσόνι: Αγώνας της χρονιάς με Ολυμπιακό αλλά πρώτα η Σταντάρ

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 13:38
UPD:13:46
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Ιταλός προπονητής, που δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του εναντίον των Βέλγων λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση της Λιέγης, διευκρίνισε πάντως ότι προηγείται το ματς με τη Σαντάρ.  

A- A A+

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως παιχνίδι της χρονιάς το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ιταλός προπονητής, που δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του εναντίον των Βέλγων λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση της Λιέγης, διευκρίνισε πάντως ότι προηγείται το ματς με τη Σαντάρ.  

«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να σκέφτεσαι το επόμενο παιχνίδι αλλά αυτό που έχεις τώρα. Είμαι σίγουρος πως το μυαλό των παικτών μου είναι στη Σταντάρ. Όλοι θέλουν να νικήσουμε μπροστά στον κόσμο μας. Αξίζουμε μια νίκη σε αυτό τον όμιλο. Σίγουρα το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το ματς της χρονιάς, όμως το μυαλό μας είναι στη Σταντάρ», δήλωσε. 

Όσο για την απουσία του; «Είναι η πρώτη φορά που είμαι εκτός λόγω τιμωρίας. Αποβλήθηκα στο τούνελ, χωρίς να είμαι εκεί. Ήταν μια παρεξήγηση και λυπάμαι γι΄ αυτό. Ξέρω που είναι τα όρια της διαμαρτυρίας. Συγγνώμη γι΄ αυτό που έγινε. Πιστεύω στους παίκτες μου και έχω εμπιστοσύνη στο επιτελείο μου. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα κάνει καλή εμφάνιση».

Ο Στραματσόνι ρωτήθηκε αν θα βάλει πιο έμπειρους παίκτες αύριο. «Είναι διαφορετικό το επίπεδο στην Ευρώπη. Από την αρχή θα προσπαθήσω να βάλω τους καλύτερους, τους πιο έτοιμους να παίξουν τέτοια παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε την κατάλληλη ισορροπία. Φυσικά θα είμαστε επιθετικοί, αλλά με ισορροπία στην μεσαία γραμμή και ως ομάδα», είπε. 

Παράλληλα, χαρακτήρισε τα δύο προσεχή παιχνίδια της ομάδας του «πολύ σημαντικά. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο. Μετά θα δούμε τον Ολυμπιακό. Δεν θεωρώ πως είναι η στιγμή να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό. Θέλω όλοι να είναι συγκεντρωμένοι για το αυριανό παιχνίδι»

Για τις πιθανότητες πρόκρισης εκτίμησε ότι «είναι 50-50. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε έξτρα ενέργεια. Δεν υπόσχομαι τη νίκη αλλά υπόσχομαι πως θα κάνουμε ότι καλύτερο για την νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις