Στραματσόνι: Ο Παναθηναϊκός αξίζει σεβασμό

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 00:46
UPD:00:56
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Αντρέα Στραματσόνι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του Πολωνού διαιτητή Ντάνιελ Στεφάνσκι εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε σεβασμό προς την ομάδα του, εκφράζοντας πάντως την πλήρη ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του.

«Παίξαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες και είμαι ικανοποιημένος. Δεν είχαμε τον Μάρκους (Μπεργκ), ο Γιώργος (Κουτρουμπής) αγωνίστηκε με πυρετό, ενώ στη διάρκεια του παιχνιδιού χάσαμε τους Σάμπα και Ζέκα με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα πλάνα μας», είπε αρχικά ο τεχνικός των «πρασίνων», ο οποίος παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν καλή στο δεύτερο μέρος, καθώς όπως εξήγησε «...δεν είχαμε ενέργεια, επειδή έπαιζαν παίκτες που δεν ήταν απολύτως έτοιμοι».

Και συνέχισε: «Και στα τρία ματς που έχουμε δώσει έως τώρα στον όμιλο ήμασταν ανταγωνιστικοί και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα αλλά αξίζει σεβασμό. Όλοι κάνουν λάθος, αλλά στα τρία ματς που δώσαμε δε βλέπω σεβασμό. Ο Παναθηναϊκός αξίζει σεβασμό. Δεν τον εισέπραξα σε αυτά τα παιχνίδια».

Για το πρόβλημα του Ζέκα ανέφερε ότι «είναι μυϊκός ο τραυματισμός του, αλλά δε γνωρίζω ακόμη το πρόβλημα», ενώ για τη φάση του αγώνα (πέναλτι) τόνισε πως «προηγηθήκαμε 2-0 και η απόφαση του διαιτητή άλλαξε την ροή του αγώνα. Άλλο το 2-0 άλλο το 2-1 στο τέλος του ημιχρόνου, ειδικά με δεδομένο πως δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις