Super League: Δε μπορεί στα Πηγάδια η Ξάνθη

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 19:49
UPD:19:52
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Το γνωστό... σύνδρομο που παρουσιάζει έως τώρα στην έδρα της η Ξάνθη δεν της επέτρεψε να νικήσει ούτε την Κέρκυρα (0-0) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Η ακριτική ομάδα, που προερχόταν από 2 σερί εκτός έδρας νίκες (με Παναθηναϊκό και Πλατανιά) δεν κατάφερε να σκοράρει για μία ακόμη φορά στην έδρα της (έχει τέσσερα 0-0 σε 7 αγωνιστικές, τα τρία στα Πηγάδια), με αποτέλεσμα να παραχωρήσει ισοπαλία στους «Φαίακες» σε ένα κάκιστο από πλευράς ποιότητας παιχνίδι.

Η Ξάνθη είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά η Κέρκυρα τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ροζέριο Τουράμ πλησίασε δύο φορές το γκολ, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή στο 23΄ βρήκε σε ετοιμότητα τον Ζίβκοβιτς, ενώ στο 38΄ ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε εξαιρετική κίνηση και βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως βρήκε στη ρίζα του δοκαριού και έφυγε άουτ.

Η πρώτη σχετικά καλή φάση για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 63΄!  Το σουτ του Γιουνές μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης, ενώ την ίδια κατάληξη είχε ανάλογη φάση και στο 71΄.

Οι «Φαίακες» είχαν ακόμη μία πολύ καλή ευκαιρία στο 73΄, με την καρφωτή κεφαλιά του Τουράμ να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ζίβκοβιτς, αλλά στο φινάλε έδειξαν ικανοποιημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας, τον πρώτο τους στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από την Κέρκυρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις