Super League: Δοκιμάζεται στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 09:57
UPD:10:02
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Το παιχνίδι, Ατρόμητος-Ολυμπιακός (19:30), ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Οκτώ ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πέντε πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αστάν για το Europa League, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρόμητου, που προέρχεται από σερί νικών (2) και δείχνει αναγεννημένος μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κορακάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, κατά γενική ομολογία ο Πάουλο Μπέντο έχει καταφέρει να βάλει την ομάδα σε καλό δρόμο και είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Οι τρεις βαθμοί είναι «μονόδρομος» για τους Πειραιώτες, προκειμένου (στην χειρότερη περίπτωση) να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους (τέσσερις πόντους από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ).

Η σέντρα στην 9η ημέρα του πρωταθλήματος θα γίνει στην Λάρισα, όπου η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (15:00) με στόχο τη νίκη μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ στις 17:15 η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει στα Πηγάδια την Κέρκυρα, με τους Ακρίτες να προέρχονται από δύο «διπλά» (Παναθηναϊκό και Πλατανιά) και τους «Φαίακες» από το «τρίποντο» επί του Αστέρα Τρίπολης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις