Super League: Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα η Λάρισα, 2-0, τον Πανιώνιο

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 17:00
UPD:17:02
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Λάρισα, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 του Πανιωνίου στο εναρκτήριο ματς της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το «τρίποντο» επί του Ολυμπιακού στην 6η αγωνιστική, η ΑΕΛ αγνοούσε τη νίκη και με την ήττα που γνώρισε στο Κύπελλο συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς «τρίποντο». Το αρνητικό σερί των «βυσσινί» σταμάτησε σήμερα στο «AEL FC Arena», όπου η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 10΄ με το πέναλτι του Βαρέλα, το οποίο κέρδισε ο Ουρουγουανός από μαρκάρισμα του Σιώπη. Το ματς έγινε σκληρό στη συνέχεια με δυνατά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να δουν την κόκκινη κάρτα οι Ουρτάδο και Φούντας στο 22ο λεπτό, όταν ήρθαν στα χέρια μετά από αντιαθλητικό φάουλ του μέσου της Λάρισας στον νεαρό άσο του Πανιωνίου.

Η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι στο 28΄, αλλά το βολέ του Αβραάμ σταμάτησε το δοκάρι του Γιαννιώτη. Οι νεοσμυρνιώτες προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος να αντιδράσουν κι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Τασουλή και Ρισβάνη, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα.

Κι ενώ πίεζε ο Πανιώνιος, σο 82΄ ο Θωμάς Ναζλίδης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ «σφράγισε» το «τρίποντο» για την ΑΕΛ. Οι Νεοσμυρνιώτες γνώρισαν την πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα τους και παράλληλα έμειναν για τέταρτο συνεχές παιχνίδι (τρία πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου) χωρίς γκολ, αφού το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Ρισβάνη στο 87΄.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις