Super League: Κόντρα στην παράδοση και στις απουσίες ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 09:38
UPD:09:40
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Από την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στη Βέροια

A- A A+

Με την αναμέτρηση, Βέροια-Παναθηναϊκός, θα πέσει σήμερα το βράδυ (19:30, Novasports) η «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής, οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να πάρουν το «διπλό» στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, εάν θέλουν να διατηρηθούν στο -2 από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους. Οι «πράσινοι» καλούνται απόψε να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία έδρα που δεν έχουν καλή παράδοση, ενώ το έργο τους γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από τη στιγμή που δεν θα έχουνβ στη διάθεσή τους δύο βασικότατους παίκτες, τους Κάρλος Ζέκα και Κριστιάν Λεντέσμα.

Το δίδυμο των κεντρικών χαφ θα δει το ματς από την τηλεόραση, γεγονός που αναγκάζει τον Αντρέα Στραματσόνι να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του και να παρουσιάσει δύο εντελώς νέα πρόσωπα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τους Κουτρουμπή και Λουντ. Αλλαγή θα υπάρξει και στο κέντρο της άμυνας, όπου δεν θα βρίσκεται ο τραυματίας, Σάμπα, με τον Ιταλό να αφήνει το αγαπημένο του 3-5-2 και να παίζει με δύο στόπερ (Ιβανόφ, Μολέδο).

Όσον αφορά την παράδοση, σε 16 παιχνίδια που έχει δώσει το «τριφύλλι» στη Βέροια μετρά μόλις 5 νίκες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις