Super League: «Στάση Λιβαδειά» για Παναιτωλικό

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 20:13
UPD:20:36
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Χρυσή» νίκη με 2-1 σημείωσε ο Λεβαδειακός στη Λιβαδειά απέναντι στον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και πήρε βαθμολογικό οξυγόνο ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Λεβαδειακό όταν στο 9΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ: σε γέμισμα του Μιλιάζες από τα αριστερά, σουτ με τη μια από τον Μάντζιο από πολύ καλή θέση κόντραρε ο Ροντρίγκες και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Ίδιοι πρωταγωνιστές και στο 29΄ για τους Βοιωτούς, όταν ο Μιλιάζες γέμισε από στημένη φάση, η μπάλα πέρασε από τον Τόνι Σίλβα που αδράνησε όπως και η αντίπαλη άμυνα και έφθασε στον Μάντζιο, που έκανε την προβολή και ο Κυριακίδης μπλόκαρε με τη δεύτερη.

Το σκορ άνοιξαν στο 42΄ οι γηπεδούχοι όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Ροντρίγκες δεν έδιωξε καλά, ο Γιακουμάκης έπιασε σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η επανάληψη για τους «πράσινους», αφού στο 47΄ έκαναν το 2-0. Ο Μάντζιος μπήκε από τα αριστερά και το συρτό σουτ που έκανε βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη και ύστερα από κόντρα στρώθηκε στον Τόνι Σίλβα, ο οποίος από κοντά νίκησε τον εξουδετερωμένο γκολκίπερ.

Ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στη μείωση του σκορ στο 73΄, όταν ο Μαρκόφσκι προσπάθησε να βγει απέναντι από τον Ναμάσκ, ο Τζάκσον του έβαλε σώμα και ο διαιτητής θεώρησε αντικανονικό το μαρκάρισμα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρκόφσκι και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ναμάσκο, που έπεσε στην ίδια πλευρά αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 2-1. Μάλιστα οι Αγρινιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 84΄,  όταν σε κεφαλιά του Κούσα ύστερα από στημένη φάση η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ναμάσκο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις