Σκίμπε: Να τα δώσουμε όλα για να βρεθούμε στο Μουντιάλ

Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 21:25
UPD:21:28
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός δήλωσε για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ότι «κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

A- A A+

Δεν είχε διλήμματα ο Μίχαελ Σκίμπε όταν ρωτήθηκε για το στόχο της Εθνικής στον αυριανό αγώνα με την Εσθονία, τρίτο για τη «γαλανόλευκη» ομάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

«Η Εσθονία τα πηγαίνει καλά, αλλά εμείς βασικό στόχο έχουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορέσαμε να είμαστε στα γήπεδα της Γαλλίας και τώρα θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και όλοι για να βρεθούμε στα τελικά του Μουντιάλ», τόνισε με σαφήνεια στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ταλίν.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός δήλωσε για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ότι «κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τους βαθμούς και τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν κοντά ο ένας στον άλλο και να είναι πετυχημένοι. Πρέπει να παλέψουμε και να τρέξουμε πολύ για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ο Σκίμπε ρωτήθηκε για το νέο «άνεμο» που έφερε στην εσθονική ομάδα η έλευση του Μάρτιν Ριμ στον πάγκο της. «Είναι πιο δύσκολο να προετοιμάσεις σωστά την ομάδα σου όταν ο αντίπαλος έχει άλλο προπονητή. Νέος τεχνικός σημαίνει νέες σκέψεις και ιδέες. Θα κάνει αλλαγές που δεν τις περιμένεις απαραίτητα. Όταν έρχεται ένας νέος τεχνικός και κερδίζει το πρώτο ματς με 4-0 όλα δείχνουν πολύ καλά και δίνουν τόνωση και ψυχολογική αυτοπεποίθηση», απάντησε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις