Μουντιάλ 2018: Χωρίς Γκόμεζ η Γερμανία με Τσεχία και Β. Ιρλανδία

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 20:47
UPD:21:08
EPA/JULIAN STRATENSCHULTE

«(Ο Γκόμεζ) ακύρωσε το ταξίδι με την Εθνική Γερμανίας λόγω μυικής δυσκαμψίας και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για λίγες ημέρες» αναφέρει η ανακοίνωση των «λύκων» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Μάριο Γκόμεζ δεν θα είναι στη διάθεση του Γιόαχιμ Λεβ για τα παιχνίδια της Εθνικής Γερμανίας με Τσεχία (8/10, Αμβούργο) και Βόρεια Ιρλανδία (11/10, Ανόβερο), στο πλαίσιο του 3ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Όπως ανακοίνωσε η Βόλφσμπουργκ, ο διεθνής επιθετικός έχει υποστεί μυική δυσκαμψία. Ο Γκόμεζ δεν ήταν παρών ούτε στην πρώτη αναμέτρηση της πρωταθλήτριας κόσμου για τα προκριματικά της διοργάνωσης, επειδή είχε τραυματιστεί στη διάρκεια της τελικής φάσης του EURO 2016, τον Ιούλιο. 

«(Ο Γκόμεζ) ακύρωσε το ταξίδι με την Εθνική Γερμανίας λόγω μυικής δυσκαμψίας και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για λίγες ημέρες» αναφέρει η ανακοίνωση των «λύκων».

Προς το παρόν δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο Λεβ προτίθεται να αντικαταστήσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις