Τραμπ στο RT: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία προσπαθεί να επηρεάσει την ψήφο των Αμερικανών

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 18:24
UPD:18:26
REUTERS/CARLO ALLEGRI

Η συνέντευξη του κ. Τραμπ δόθηκε στον Λάρι Κινγκ, ιστορικό παρουσιαστή εκπομπών του CNN ο οποίος σήμερα εργάζεται στο αμερικανικό παράρτημα του ρωσικού δικτύου, RT America (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως η Ρωσία προσπαθεί να επηρεάσει την ψήφο των Αμερικανών, κατηγορώντας το Δημοκρατικό Κόμμα ότι διασπείρει σχετικές φήμες.

Οι δηλώσεις του έγιναν στο αγγλόφωνο ρωσικό κρατικό δίκτυο RT (Russia Today).

Οι θετικές για τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν αναφορές του κ. Τραμπ την Τετάρτη κόστισαν δημοσκοπικά στην υποψηφιότητά του, καθώς η Δημοκρατική αντίπαλός του, Χίλαρι Κλίντον, τον κατηγόρησε ως «αντιπατριώτη».

Η συνέντευξη του κ. Τραμπ δόθηκε στον Λάρι Κινγκ, ιστορικό παρουσιαστή εκπομπών του CNN ο οποίος σήμερα εργάζεται στο αμερικανικό παράρτημα του ρωσικού δικτύου, RT America.

«Το θεωρώ ελάχιστα πιθανό», ανέφερε ο κ. Τραμπ, σε ερώτηση εάν οι Ρώσοι προσπαθούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. «Πιστεύω ότι πιθανότατα οι Δημοκρατικοί διακινούν τα σχετικά σενάρια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή