Μουντιάλ 2018: Πρεμιέρα με Γιβραλτάρ για την Εθνική

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 11:19
UPD:11:22
INTIME SPORTS

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Η πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 ξεκινά απόψε στο Φάρο-Λουλέ της Πορτογαλίας και στο στάδιο Αλγκάρβε απέναντι στο Γιβραλτάρ, το οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις 21:45.

Στόχος του Μίχαελ Σκίμπε και των διεθνών είναι η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και οδηγός τους η κάκιστη παρουσία στην προκριματική φάση του Euro 2016, υπό την έννοια ότι οι ποδοσφαιριστές έμαθαν από τα λάθη τους, άφησαν στο παρελθόν τα προσωπικά τους, πείσμωσαν και είναι αποφασισμένοι να επαναφέρουν τη «γαλανόλευκη» εκεί που της πρέπει.

Απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ευρώπης οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης δεν νοείται καν ως ενδεχόμενο. Εξάλλου, οι παίκτες θυμούνται ακόμη τον αγωνιστικό εξευτελισμό από τα νησιά Φερόε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τοροσίδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

«Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις. Στο γήπεδο θα είμαστε 11 εναντίον 11», δήλωσε ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, με τον προπονητή του να έχει προηγουμένως επισημάνει την αναγκαιότητα μιας θετικής εκκίνησης, λέγοντας πως «πρέπει να νικήσουμε και θα νικήσουμε».

Ως προς τη σύνθεση, τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, δεξιά ο Τοροσίδης με εναλλακτική τον Σταφυλίδη (λόγω του πρόσφατου προβλήματος με την οσφυαλγία), αριστερά ο Τζαβέλλας και στόπερ οι ΠαπασταθόπουλοςΜανωλάς, με αμυντικούς μέσους τους Μανιάτη, Σάμαρη, που θα έχουν μπροστά τους Φορτούνη, Μάνταλο, Μπακασέτα ή Γιαννιώτα και στην κορυφή θα βρεθεί ο Μήτρογλου.

Διαιτητής της συνάντησης έχει οριστεί ο Δανός Γιάκομπ Κίλετ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Λαρς Ριξ, Χάιναν Σόρενσεν και τέταρτο ρέφερι τον Γενς Μο. Στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις του 8ου ομίλου, που θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα, η Κύπρος θα υποδεχθεί το Βέλγιο στο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη την Εσθονία στη Ζένιτσα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις