Στιλ: «Με προσοχή για την πρόκριση»

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 10:34
UPD:10:37
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι. Αντίθετα θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να προκριθούμε στους ομίλους» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βρετανός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

A- A A+

Με στόχο να διαφυλάξει το σκορ... πρόκρισης που έχει από το πρώτο ματς (3-0) με τη Μπρόντμπι αναχώρησε σήμερα το πρωί για τη Δανία ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Europa League, ωστόσο, η Μπρόντμπι τους περιμένει με... άγριες διαθέσεις μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους δύο συλλόγους (οι Δανοί κατηγόρησαν αρχικά τον Μπεργκ για ρατσιστική επίθεση σε αντίπαλό του και στη συνέχεια το «τριφύλλι» έκανε το ίδιο εις βάρος του Ιμπάρμπο).

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο Λουκ Στιλ έκανε δηλώσεις για την αυριανή αναμέτρηση στο «Μπρόντμπι Στάντιον»: «Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι. Αντίθετα θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να προκριθούμε στους ομίλους» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βρετανός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις