Παναθηναϊκός: Παίρνει μεταγραφή ο Νάνο

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 23:00
UPD:23:03
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Νάνο έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, πιθανότατα της πατρίδας του, και αύριο αναμένεται να αναχωρήσει με προορισμό την χώρα της Ιβηρικής για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Χωρίς τον Νάνο θα αναχωρήσει αύριο για τη Δανία ο Παναθηναϊκός. Ο Ισπανός αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» κόπηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος παίκτης έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, πιθανότατα της πατρίδας του, και αύριο αναμένεται να αναχωρήσει με προορισμό την χώρα της Ιβηρικής για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε απόψε ο Αντρέα Στραματσόνι για τη ρεβάνς των play off του Europa League με τη Μπρόντμπι συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ιβάν Ιβανόφ, καθώς ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τελείως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο.

Οι «εκλεκτοί» του Ιταλού τεχνικού για τη μεθαυριανή αναμέτρηση στο «Μπρόντμπι Στάντιον» είναι οι: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μολέδο, Ιβανόφ, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Ρέις, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Λέτο, Ρινάλντι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις