Europa League: «Πάνοπλος» ο Παναθηναϊκός με ΑΪΚ

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 21:18
UPD:21:33
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο ανέτοιμος, Ράσμους Τελάντερ, θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα δει το ματς από την εξέδρα, καθώς ο Δανός κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να υποβάλλεται σε ατομικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

A- A A+

Με όλα τα «αστέρια» του θα υποδεχθεί αύριο ο Παναθηναϊκός την ΑΪΚ Στοκχόλμης (21:00) στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο ανέτοιμος, Ράσμους Τελάντερ, θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα δει το ματς από την εξέδρα, καθώς ο Δανός κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να υποβάλλεται σε ατομικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εκτός έμεινε και ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, πήρε στην αποστολή και τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι του και είναι πενέτοιμος. Οι «εκλεκτοί» του Ιταλού προπονητή για τη μάχη με τους Σουηδούς είναι οι: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις