Europa League: Θέληση κι αποφασιστικότητα ζήτησε ο Κετσπάγια

Αραβίδης: «Ήρθαμε για να πάρουμε αποτέλεσμα»
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 21:14
UPD:21:25
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Τιμπούρ Κετσπάγια.

A- A A+

Θέληση κι αποφασιστικότητα ζήτησε από τους παίκτες του ο Τιμπούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League με τη Σεντ Ετιέν.

Ο Γεωργιανός προπονητής αφού αρχικά τόνισε πως «αυτό που μας μένει είναι να κάνουμε ότι είναι δυνατό για ένα καλό αποτέλεσμα», στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας του: «Μέσα από τα φιλικά οι προπονητές βλέπουν την ομάδα. Δεν είναι 100% έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές, ούτε μας παρασύρουν τα αποτελέσματα. Ελπίζω η ομάδα μου να παρουσιαστεί έτοιμη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες της Ένωσης δεν έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία δεν προβληματίζει τον τεχνικό της ΑΕΚ: «Έχουμε παίκτες που δεν είναι νέα παιδιά. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Πολλές φορές έχω πει για να βγεις στην Ευρώπη από το γαλλικό πρωτάθλημα πρέπει να έχεις πολύ καλή ομάδα. Αυτή είναι η Σεντ Ετιέν. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Κατέληξε λέγοντας: «Οι παίκτες δεν χρειάζονται έμπνευση, καθώς περίμεναν αυτή τη στιγμή πολύ καιρό. Σχεδόν 4 χρόνια. Από την πρώτη μέρα σκέφτονται αυτό το παιχνίδι. Δεν περίμεναν ότι θα είχαμε αυτή την κλήρωση. Είμαστε πανέτοιμοι. Σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο η εμπειρία, αλλά η θέληση και η προσπάθεια».

Η ΑΕΚ δεν πήγε στη Γαλλία για να παίξει παθητικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Χρήστου Αραβίδη στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού Γ΄ προκριματικού του Europa League με τη Σεντ Ετιέν.

Ο επιθετικός της Ένωσης υπογράμμισε: «Ήρθαμε για να πετύχουμε καλό αποτέλεσμα. Θα μπορέσουμε να το κάνουμε αν είμαστε προσεκτικοί και ''διαβάσουμε'' το παιχνίδι του αντιπάλου. Πρέπει εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αρκεί να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τα υπέρ της ΑΕΚ στο αυριανό ματς σχολίασε: «Είμαστε δεμένη ομάδα με παίκτες που γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το μυστικό.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις