Champions League: Ατλέτικο-Μπάγερν στο πιο σπουδαίο ζευγάρι των ημιτελικών

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 15:25
UPD:15:29
REUTERS/DENIS BALIBOUSE
A- A A+

Μονομαχία, Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερν ανέδειξε η κλήρωση των ημιτελικών του Champions League.

Δύο ομάδες που πρόπερσι συναντήθηκαν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης διεκδικούν και πάλι την είσοδό τους στο μεγάλο τελικό που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στο Μιλάνο.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα ζευγάρια που προέκυψαν από τη διαδικασία της σημερινής κλήρωσης στη Νιόν, με το σενάριο να συναντηθούν ξανά οι δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας να κερδίζει... έδαφος, αν και η Μπάγερν θα είναι σαφώς πιο... υποψιασμένη από τη Μπαρτσελόνα που έπεσε «θύμα» των «ροχιμπλάνκος» στους προημιτελικούς.

Η Ρεάλ από την άλλη είναι το μεγάλο φαβορί για να προκριθεί στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, που θα επιδιώξει να κάνει άλλη μία υπέρβαση. Ο ισπανικός εμφύλιος αποφεύχθηκε στους τέσσερις, αλλά κανείς δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν και πάλι το τρόπαιο όπως συνέβη το 2014 όταν μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση οι «μερένγκες» πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου με 4-1.

Μετά την ιστορική πρόκριση εις βάρος της Μπαρτσελόνα η ομάδα του Ντιέγκο Σιεμόνε μπορεί να ονειρεύεται τα πάντα. Ατλέτικο και Μπάγερν είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του 1974, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες στο πρώτο παιχνίδι (1-1) και οι Γερμανοί επικράτησαν με 4-0 στο δεύτερο.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 3 και 4 Μαϊου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις